The Sectarian Registrant - It'S Slightly Rippled With A Flat Noah.

Att trivas på jobbet

Posted July 7, 2016, 9:34 a.m. By noah Tags: Jobb

Ja det är verkligen viktigt att man trivs på jobbet. Trivs man på jobbet så gör man också bra ifrån sig på jobbet. Så vad kan man då göra för att trivas? Ja det kan ju bero på flera olika saker, men en sak är ju att man har en positiv inställning som hjälper en att se det positiva och försöka göra det bästa av situationen. Det är något som verkligen hjälper tycker jag.
Sen är det viktigt att ha en tacksam inställning, att man är tacksam för det jobb man har. Tänka på vad man har tack vare det jobbet. Det kan också hjälpa en att trivas bättre och att inte se alla negativa sidor som det kanske också har.

Varför är det viktigt?

Det är ju för att man vill trivas och det börjar ju ändå hos en själv så kan man jobba med sina tankar och sin inställning så har man kommit väldigt långt. Sen så är det såklart viktigt att dom på jobbet också jobbar fö det. Men som vi vet så kan man inte bestämma åt andra utan bara sig själv. Så det är ju en bra början att man försöker att själv se till att det blir bättre på jobbet. Och det smittar ju gärna av sig icm en är glad och positiv så blir ju ens kollegor också det det blir som en god cirkel. Smarter marketing är ett trevligt företag som ser ut att trivas på sit jobb och det är ju toppen att det är på det viset. Så att vara positiv och glad är något för alla inte bara för dom som föds positiva utan det är ett val som vi alla har. Att försöka se det positiva med ens jobb, vara tacksam för det man har. Då kommer man att trivas bättre själv.